Veranda's

Ontdek de stijlvolle veranda van jouw dromen.

Val je voor de charme van de klassieke uitstraling? Of ga je misschien voor modern? Wij laten jouw veranda perfect in de woning integreren, geheel naar eigen stijl en smaak!

Houd je van een oase van licht en kies je voor een lichtstraat? Of ga je enkel voor sfeervolle spotlights? En om nog extra uren te kunnen genieten onder jouw veranda, is er de terrasverwarming. Deze is bijna onmisbaar…

Wij helpen je het beste uit alle seizoenen naar boven te halen. Wat de weersomstandigheden ook zijn, in welk seizoen ook, onder jouw veranda is het steeds genieten!

Laat een veranda op maat maken door de professional. Het geeft je de mogelijkheid om het precies zo te maken zoals jij het wilt. Denk hierbij aan de afmetingen, de materialen voor de constructie en de afwerking. Een op maat gemaakte houten veranda of overkapping is daarmee dan ook echt een waardevolle toevoeging aan jouw huis!

Verandavanhout heeft intussen ruim 20 jaar ervaring in het maken van veranda’s en zal samen met de klant alle ideeën en mogelijkheden bespreken voor een veranda die perfect aansluit bij de stijl van de woning.

In onze showroom kunnen we tal van mogelijkheden laten zien, wat het maken van de uiteindelijke keuze zeker makkelijker maakt. Onder het genot van een lekker kopje koffie, neemt Frank hier graag alle mogelijkheden met je door.