Over ons

Val je voor de charme van de klassieke uitstraling? Ga je misschien voor modern? Of ben je toch meer van de robuuste uitvoering? Wij laten jouw veranda perfect in de woning integreren, geheel naar eigen stijl en smaak!

Buiten genieten?

Houd je van een oase van licht en kies je voor een stijlvolle lichtstraat? Wil je ’s avonds ook nog heerlijk buiten nagenieten? Sfeervolle spotlights maken dit mogelijk. En een warme musthave voor de avonden waarop het afkoelt, is de terrasverwarming! Natuurlijk ook heel aangenaam op de zonnige winterdag, buiten nagenietend van een beker warme chocolade ;-).

Wij helpen je het beste uit alle seizoenen naar boven te halen. Wat de weersomstandigheden ook zijn, in welk seizoen ook, onder jouw veranda is het steeds genieten!

Verberne Timmerwerken

Verandavanhout is onderdeel van Verberne Timmerwerken Milheeze. Wij garanderen perfecte afwerking en werken uitsluitend met FSC-gecertificeerd hout.

Een veranda wordt op maat gemaakt in onze werkplaats waarna deze in één dag wordt geplaatst bij de klant.

Voor elk budget hebben wij een passend aanbod. Neem gerust een kijkje in onze showroom en ik ga graag met je rond de tafel zitten om de verschillende mogelijkheden te bekijken.